kantoorartikelen die niet mogen missen in je tas

Kantoorartikelen die niet mogen missen in je tas

Wanneer je naar werk of school gaat heb je natuurlijk genoeg aan je hoofd. Je hebt straks een belangrijke presentatie of een toets. Of je moet veel aantekeningen maken van hetgeen dat wordt gezegd straks. Dan is het wel zo handig om alle benodigde spullen bij de hand te hebben. Denk aan de juiste pennen, schriften of notitieboekjes. Zo ben je goed voorbereid op alles wat komen gaat. In dit artikel gaan we hier wat dieper op in en kijken we welke spullen belangrijk zijn om aan te schaffen voor in de schoolbanken of op werk.

Goede kantoorartikelen voor op werk

Wanneer je bent aangenomen bij je nieuwe kantoorbaan is het natuurlijk handig om vast inkopen te gaan doen. Je wilt natuurlijk zo voorbereid mogelijk beginnen. Allereerst is het slim om een organizer aan te schaffen. Dit is een soort rekje of grotere bak met vakjes. Hierin kun je van alles kwijt. Denk aan je pennen, markers, nietmachine, sticky notes en nog veel meer. Zo zorg je ervoor dat je al je belangrijke spullen bij elkaar houdt, netjes houdt en niet kwijt raakt. Ook handig om aan te denken is een goede pen. Of eigenlijk meerdere goede pennen. Zo kun je je aantekeningen zo netjes mogelijkĀ  schrijven. Denk bijvoorbeeld aan de Parker duofold.

Een ander belangrijk item dat zeker niet mag missen is een nietmachine. Zo houd je al je belangrijke papieren en aantekeningen netjes bij elkaar en raak je ze niet kwijt. Natuurlijk zal het vaak voorkomen dat je veel tijd doorbrengt achter je laptop. Het is beter voor je ogen als je bureau voorzien is van goede verlichting zoals een bureaulampje. Vergeet niet om een aantal mappen te halen waar je je papieren goed kwijt kunt. Schaf ook gelijk wat stickynotes aan, zo kun je al je papieren voorzien van een papiertje en weet je precies wat zich waar bevindt. Koop als laatste een goed notitieboekje en een agenda. Zo kun je alle belangrijke aantekeningen opschrijven en al je afspraken in je agenda zetten.

De juiste artikelen voor op school

Wanneer je naar school gaat heb je natuurlijk te maken met veel verschillende dingen. Denk aan toetsen, verslagen maken, presentaties geven en ga zo maar door. Een druk leven met veel waar je aan moet denken. Daarom is het handig om wat belangrijke dingen aan te schaffen zodat jouw schoolleven een stuk makkelijker wordt. Denk bijvoorbeeld aan een pennen etui. Zo kun je al je schrijfwaren makkelijk opbergen. Vergeet niet om een agenda te kopen zodat je nooit belangrijke toetsen vergeet. Maar ook een aantal schriften, want aantekeningen maken zul je genoeg doen. Denk er ook aan wat markers aan te schaffen. Op deze manier kun je de belangrijkste woorden of titels markeren en vallen ze goed op.

Handige artikelen voor een schrijver

Wanneer je schrijver bent is het natuurlijk belangrijk dat je van de juiste spullen bent voorzien. Het is van belang dat je in het bezit bent van een goede pen. Kies uiteraard een soort pen die jij fijn vindt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een balpen. Of als je liever wat sierlijker schrijft ga dan voor een mooie vulpen. Natuurlijk is schrijfpapier belangrijk. Je kunt het simpel houden en gaan voor lijntjespapier. Nooit verkeerd natuurlijk. Als je het liever wat mooier hebt kun je gaan voor mooi dik schrijfpapier. De kwaliteit hiervan is uiteraard beter en het ziet er een stuk mooier uit.