Hoe interessant is een neon sign kopen

Hoe interessant is een neon sign kopen?

Een neon sign kopen blijkt tegenwoordig nog steeds ongelofelijk populair te zijn. Dat is te wijten aan de verschillende voordelen die eraan verbonden zijn. In vergelijking met andere promotiematerialen die er bestaan zal je kunnen vaststellen dat een neon sign niet alleen goed opvalt, daarnaast is ze ook nog eens betaalbaar en is ze zelfs door de jaren heen een behoorlijk stuk duurzamer geworden. Overweeg jij ook het kopen van een neon sign, maar wil je graag in eerste instantie ontdekken hoe interessant deze nu precies in de praktijk echt is? Dan moet je vooral even verder lezen.

Op welke voordelen kan je rekenen bij een neon sign kopen?

Een neon sign kopen gaat in de praktijk gepaard met een groot aantal niet onbelangrijke voordelen. In eerste instantie kan je op deze manier rekenen op een zeer opvallende reclame die in het straatbeeld verschijnt. Dat is echter niet alles. In de praktijk heb je het dan ook vast en zeker al eens gezien dat er gebruik wordt gemaakt van neon bordje aan de ingang van bijvoorbeeld een winkel. Dat bordje geeft dan aan of de winkel in kwestie is geopend of is gesloten. Het spreekt voor zich dat deze voordelen lang niet de enige zijn waar je op kan rekenen. Wat bovendien immers ook te denken van:

  • Neon verlichting is door de jaren heen merkelijk goedkoper geworden;
  • De komst van LED-verlichting heeft gezorgd voor energiezuinige verlichting;
  • De hoge helderheid waar neonreclame over beschikt zorgt ervoor dat ze goed opvalt;

De keuzemogelijkheden waar je over beschikt op vlak van neonreclame is tegenwoordig ook ontzettend uitgebreid. Zo kan je kiezen voor standaard neon, maar is het eveneens mogelijk om te kiezen voor het kopen van een neonverlichting die je zelf op maat laat maken. Let wel, in het laatste geval spreekt het voor zich dat de kosten merkelijk hoger gelegen kunnen zijn.

Zijn er ook nadelen verbonden aan een neon sign kopen?

Vroeger was het zo dat je bij een neon sign kopen rekening moest houden met tal van verschillende (potentiële) nadelen. Tegenwoordig is dat niet langer het geval. De belangrijkste nadelen die toen bestonden hadden betrekking tot de hoge aankoopprijs van neonreclame evenals het aanzienlijke energieverbruik. Beide nadelen zijn tegenwoordig gelukkig niet meer van toepassing. Dit zorgt er eigenlijk voor dat het gebruik van neon door de jaren heen eigenlijk alleen maar nog interessanter is geworden. In ieder geval hoef je ook wat dit betreft dus geen rekening meer te houden met mogelijke risico’s of nadelen die verbonden zouden kunnen zijn aan neonreclame.

Waar dien je precies rekening mee te houden?

Ga je een neon sign kopen? Dan zal het al snel duidelijk worden dat er op de markt een onderscheid wordt gemaakt tussen verschillende soorten neon. In eerste instantie was het dan ook zo dat je als potentiële gebruiker van dergelijke verlichting uitsluitend was aangewezen op zogenaamde glasneon. Dat is tegenwoordig niet langer het geval. Je zou er dan ook bijvoorbeeld perfect voor kunnen kiezen om gebruik te maken van een meer voordelige vorm van neon. Daarbij is het eveneens van belang om rekening te houden met het verschil tussen standaard neon en zogenaamde LED neon. Voor deze laatste geldt dat ze een behoorlijk stuk energiezuiniger en dus voordeliger is in gebruik.

Opvallen? LEDreclamebords.nl!