dildo kopen voor extra spanning

Dildo kopen voor Extra Spanning

Je kunt natuurlijk je vingers gebruiken tijdens de zelfbevrediging, maar heb jij wel eens een dildo geprobeerd? Het is meteen een stoute woordgrap, maar in dit artikel ga ik dieper in op de dildo. Waar moet je bijvoorbeeld op letten bij het kopen? Welke verschillende soorten zijn er? En hoe kun je een hem gebruiken. Ik hoop met dit artikel jouw seksleven een boost te geven, en je misschien wel over te halen om je eerste dildo te kopen.

Welke soorten zijn er en waar moet je op letten

Zoals je al kon lezen zijn er verschillende soorten te koop. Zo zijn er glazen, latex, dubbele dildo’s, anaal dildo’s, voorbind dildo’s en nog veel meer. Maar welke moet je nou kiezen vraag jij jezelf vast af. Het is voor jezelf belangrijk om erachter te komen welk materiaal bij jou past. Sommige vrouwen vinden latex niet fijn aanvoelen, die gaan dan liever voor een glazen of metalen variant. Ontdek dus wat bij jou past. Kijk daarnaast ook naar het formaat, kijk naar de lengte, dikte, en de invoerdiepte. Bereken of het formaat prettig is voor jouw vagina, of kontje. Bekijk ook waar hij voor geschikt is, sommige varianten zijn voor vaginaal en anaal gebruik. Maar er zijn dus ook speciale varianten voor anaal gebruik. Wil je hem samen met je partner gebruiken? Dan kies je uiteraard voor een dubbele dildo. Het schoonmaken van de dildo is ook een belangrijk aandachtspuntje, glazen en metalen varianten zijn over het algemeen veel gemakkelijker schoon te houden. En zijn natuurlijk een stuk robuuster. In de sexshop kun je verschillende toy cleaners krijgen om jouw dildo schoon te maken.

Hoe te gebruiken

Natuurlijk kun je hem gebruiken voor masturbatie, maar je kunt hem ook gebruiken samen met je partner. Het is algemeen bekend dat een man sneller een orgasme heeft dan een vrouw, maar in veel gevallen eindigt de seks dan niet direct. Een man heeft dan even tijd nodig om weer hard te worden, in de tussentijd kun jij warm gehouden worden met de dildo. Dit aanzicht zal jouw partner weer opwinden, zo is hij sneller gereed voor de 2de ronde. Heb je ooit gefantaseerd over een dubbele penetratie? Een trio met twee mannen is niet zomaar geregeld, maar je kunt ook gewoon een dildo gebruiken om deze dubbele penetratie samen met je partner te ervaren. Gebruik trouwens altijd glijmiddel.